La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a la inauguració del V Congrés Federal de la Federació Estatal d'Indústries Afins de la UGT

query_builder   13 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a la inauguració del V Congrés Federal de la Federació Estatal d'Indústries Afins de la UGT

L'acte tindrà lloc demà, a les 12.00 hores al Palau Firal de Congressos de Tarragona (C. Arquitecte Rovira, 2)
Demà, DIJOUS 14 de MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a l’acte d’inauguració del V Congrés Federal de la Federació d’Indústries Afins del sindicat Unión General de Treballadors (UGT). L'acte començarà a les 12:00 hores, i la consellera farà la penúltima intervenció.
 
La Federació Estatal d’Indústries Afins (FIA), que celebra aquest Congrés a Tarragona des de demà i fins el proper dissabte 16 de maig, agrupa als sectors de la Química, l’Energia, el Tèxtil, la Pell i la Mineria.
 
A l’acte d’inauguració d’aquest congrés assitiran, a banda del secretari general de FIA-UGT, Antonio Deusa, i del secretari d’Acció Sindical d’UGT, Antonio Ferrer, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el secretari general de Fiteqa-CCOO, Joaquim González Muntadas, entre d’altres.

Dimecres, 13 de maig de 2009

12:00|.Palau Firal de Congressos de Tarragona (c. Arquitecte Rovira, 2)|Tarragona (El Tarragonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà a la inauguració del V Congrés Federal de la Federació d’Indústries Afins de la UGT.