Roda de premsa de la directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, per presentar una nova iniciativa per inserir laboralment les dones del Priorat en situació d'atur

query_builder   14 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Roda de premsa de la directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, per presentar una nova iniciativa per inserir laboralment les dones del Priorat en situació d'atur

A les 12.00 hores a la seu del Consell Comarcal del Priorat (Pl. De la Quartera, 1. Falset)
  • A les 16.30 hores la directora inaugurarà la jornada “Àgora per a Directives” a la Sala petita de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa (C/ Jardins de Salvadó Videllet, 1)
 
Avui, DIJOUS 14 de MAIG a les 12.00 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada del president del Consell Comarcal del Priorat, Josep Anton Robles, presentarà en roda de premsa una nova iniciativa per inserir laboralment les dones del Priorat en situació d’atur. La roda de premsa tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Priorat (Pl. De la Quartera, 1. Falset)
 
En concret, el Departament de Treball i el Consell Comarcal del Priorat han creat una taula de concertació territorial que vol promoure la participació, implicació i col·laboració dels agents sociolaborals que treballen en els processos laborals amb l’objectiu d’afavorir la inserció i permanència en el mercat de treball de les dones que es troben en situació d’atur de la comarca.
 
Per la tarda, a les 16.30 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada del director del Serveis Territorials del Departament de Treball a les Terres de l’Ebre, José Antonio Martín Cid, inaugurarà la jornada “Àgora per a directives”. L’acte tindrà lloc a la Sala petita de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa (C/ Jardins de Salvadó Videllet, 1) i és obert als mitjans de comunicació.  
 
Aquesta jornada, organitzada pel Departament, té per objectius potenciar la creació de xarxes de dones, donar a conèixer experiències de dones en el món empresarial, i potenciar que les dones obrin les seves empreses i negocis a nous mercats exteriors.
 
Després de la inauguració, a les 16.45 hores, la directora de projectes TIC.com, Rosaura Alastruey, pronunciarà la primera conferència sota el títol “Les xarxes virtuals coma a recurs per potenciar el lideratge i l’apoderament de les dones en l’àmbit professional”. 
A les 17.45 hores, la periodista i directora d’ECOS espais de comunicació social, Sílvia Cópulo, presentarà la Xarxa virtual de dones directives i professionals.
 
La jornada la clourà a les 18.15 hores el director dels Serveis Territorials del Departament de Treball a les Terres de l’Ebre, José Antonio Martín Cid.
 
 
Dimecres, 13 de maig de 2009

12:00|.Consell Comarcal del Priorat (pl. de la Quartera, 1)|Falset (El Priorat)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presentarà en roda de premsa una nova iniciativa per inserir laboralment les dones del Priorat en situació d’atur.