El departament d'Acció Social lliura al Vendrell la Medalla Centenària a Francisca Castells

query_builder   14 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El departament d'Acció Social lliura al Vendrell la Medalla Centenària a Francisca Castells

El director dels serveis territorials del Departament a Tarragona en farà el lliurament a la Residència Policlínica comarcal del Vendrell
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà demà divendres la Medalla Centenària a Francisca Castells Trillas, a la Residència Policlínica Comarcal del Vendrell
 
L’homenatjada va néixer a Calafell, el 15 de maig de 1909. És vídua i té una filla i un fill. El 2005 va ingressar a la Residència, on rep l’estimació de tothom pel seu caràcter tranquil i sofert.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 
A l’acte també hi assistiran els amics i familiars de l’homenatjada, la directora de la Residència i la resta de personal del centre, així com el regidor de serveis socials de l’ajuntament del Vendrell .

11:00|.Residència Policlínica Comarcal del Vendrell (ctra. de Santa Oliva, 51-53)|Vendrell (El Baix Penedès)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà la Medalla Centenària a Francisca Castells Trillas.