El Circuit de Catalunya acull demà 2.000 dinamitzadors del Pla Català d'Esport a l'Escola en la II Trobada de joves dirigents

query_builder   14 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Circuit de Catalunya acull demà 2.000 dinamitzadors del Pla Català d'Esport a l'Escola en la II Trobada de joves dirigents

Representants de la Secretaria General de l'Esport i el Departament d'Educació assistiran a la jornada esportiva, on també se celebrarà l'assemblea general de l'Associació Jo-Dic
El Circuit de Catalunya acollirà demà 2.000 alumnes de Secundària durant la II Trobada Nacional de Dinamitzadors i Dinamitzadores del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), en la qual se celebrarà l’assemblea general de l’Associació Joves Dirigents Catalans (Jo-Dic) i s’organitzaran múltiples activitats esportives i culturals.
 
 
A la primera part de la jornada hi assistiran el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò; la secretària general de l’Esport, Anna Pruna; el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, i el president de la Jo-Dic, Ignasi Velasco.
 
La Trobada té un doble objectiu. En primer lloc, se celebrarà la primera assemblea general ordinària de la Jo-Dic, en què es proposarà, entre d’altres punts, la ratificació de càrrecs de la Junta, l’aprovació dels comptes de l’exercici del 2008 i l’aprovació del pressupost per al 2009. Aquest acte es celebrarà a la recta principal del traçat de Montmeló i els assistents votaran des dels seients de la tribuna principal. Al final de l’assemblea, hi hauran els parlaments institucionals.
 
Un cop finalitzada l’assemblea, la jornada continuarà amb diverses activitats esportives, musicals i solidàries en el recinte del Circuit de Catalunya, destinades als 2.000 dinamitzadors i dinamitzadores de Secundària arribats dels gairebé 400 IES de tot Catalunya que aquest curs 2008-09 estan participant en el Pla Català d’Esport a l’Escola, que impulsa la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Educació.
 
La Jo-Dic es va fundar a finals del 2007, en un acte massiu a Port Aventura, amb la voluntat d’agrupar els dinamitzadors i fomentar tant la pràctica de l’activitat física com la formació entre els joves dirigents. Els dinamitzadors són els alumnes responsables de liderar l’associació esportiva que s’ha creat a cada centre educatiu inclòs al PCEE.

11:15|.Circuit de Catalunya|Montmeló (El Vallès Oriental)

El secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò; la secretària general de l’Esport, Anna Pruna; el director general d’Innovació del Departament d’Educació, Joan Badia, i el president de la Jo-Dic, Ignasi Velasco, assistiran a la II Trobada de Dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola i a l'assemblea general de l’Associació Joves Dirigents Catalans.