Saura visita a Collserola una de les colles de neteja de boscos afectats per les ventades

query_builder   14 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Saura visita a Collserola una de les colles de neteja de boscos afectats per les ventades

Demà divendres, dia 15 de maig, a les 09.00 hores, a Collserola
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, visitarà demà al matí, a les 09.30 hores, i al parc natural de Collserola, una de les colles contractades pel Departament d’Interior per netejar la superfície forestal afectada pels episodis de vent del mes de gener.
 
El conseller estarà acompanyat pel sotsinspector de la Divisió de Grups Operatius Especials del cos de Bombers de la Generalitat, Joan Rich, entre d’altres.
 
El lloc de trobada serà demà, a les 09.00 hores, al punt quilomètric 3 de la BV-1415 (crta d’Horta a Cerdanyola del Vallès). Posteriorment es farà el desplaçament amb els vehicles propis fins a la parcel·la on està treballant la colla i on tindrà lloc la visita i l’atenció als mitjans.
 
Cal recordar que el govern va invertir 7 milions d’euros en la contractació de 1.000 treballadors forestals, en situació d’aturats i durant 3 mesos, amb l’objectiu de netejar els arbres i les branques caigudes durant les ventades del mes de gener.

09:00|.Parc Natural de Collserola. Trobada al km 3 de la crta BV-1415 (rest. Can Borrell) | (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, visitarà una de les colles contractades pel Departament d’Interior per netejar la superfície forestal afectada pels episodis de vent del mes de gener. El lloc de trobada serà a les 09.00 hores, al punt quilomètric 3 de la BV-1415 (ctra. d’Horta a Cerdanyola del Vallès). Posteriorment es farà el desplaçament amb els vehicles propis fins a la parcel·la on està treballant la colla i on tindrà lloc la visita i l’atenció als mitjans.