El conseller Llena presideix el lliurament de les Medalles i una Placa de la Pesca Catalana en la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix el lliurament de les Medalles i una Placa de la Pesca Catalana en la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana

El DAR ha actualitzat la Nit de la Pesca Catalana per adaptar-la als nous temps
El Govern de la Generalitat concedirà tres Medalles i una Placa de la Pesca Catalana, aquest dissabte, 16 de maig, a Mataró, en reconeixement a les actuacions que han dut a terme persones i institucions a favor del sector pesquer català. El lliurament dels guardons anirà a càrrec del conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, a les 13:15 hores. Tot seguit tindrà lloc un dinar popular.
 
Amb aquests guardons, el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) pretén reconèixer la tasca de les persones físiques i jurídiques, nacionals o estrangeres, que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestant serveis rellevants al sector o contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer. Els guardons són de dues classes: la Medalla i la Placa de la Pesca Catalana. La Medalla de la Pesca Catalana distingeix les persones físiques que hagin contribuït amb el seu esforç i dedicació a la millora del sector pesquer català, i la Placa de la Pesca Catalana les persones jurídiques, públiques o privades, que hagin destacat per la seva activitat a favor del foment de la pesca a Catalunya. Aquests guardons són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.
 
Enguany, els guardonats són:
 
Medalla de la Pesca Catalana: Josep Ayza Rosales,  Joan Josep Blasco París, i Josep Nin Alsina.
 
Placa de la Pesca Catalana:Projecte de l’Alguer de Mataró.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
XXI Gran Festa de la Pesca Catalana
DIA:
Dissabte, 16 de maig de 2009
HORA:
13:15 hores
LLOC:
Dàrsena del port
Passeig El Callao, s/n
Mataró
 
 
15 de maig de 2009

13:15|.Dàrsena del port (pg. El Callao, s/n)|Mataró (El Maresme)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, presidirà el lliurament de les Medalles i una Placa de la Pesca Catalana en la XXI Gran Festa de la Pesca Catalana.