La consellera de Treball, Mar Serna, presenta un programa d'ajuts que fomenta la creació i el creixement de les cooperatives catalanes

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presenta un programa d'ajuts que fomenta la creació i el creixement de les cooperatives catalanes

Esmorzar informatiu a les 10:15 hores, a la seu del Departament de Treball
Demà, DISSABTE 16 DE MAIG, A LES 10:15 HORES, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de la directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, Mireia Franch, presentarà un nou programa d’ajuts que fomenta la creació i el creixement de les cooperatives catalanes en el decurs d’un esmorzar informatiu a la seu del Departament de Treball (C/ Sepúlveda 148-150, Barcelona).
 
El Departament aposta pel desenvolupament de les cooperatives per l’aportació d’aquestes a la creació d’ocupació estable, per la capacitat del sector de donar resposta a les noves necessitats socials i pel grau d’innovació que aporta el model cooperatiu als mercats i sectors econòmics.
 
Posteriorment, a les 11.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova promoció de la cooperativa Habitatge Social de la Unió Sindical Obrera (USOC) al sector Les Farreres de Gavà (C/ Clara Campoamor, 2-4).
 
A l’acte també participaran l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, i la secretària general de la USOC, Antònia Gil. Aquesta promoció d’habitatge social denominada Gavà II consta de 55 pisos i els terrenys els ha aportat l’Institut Català del Sòl mitjançant un conveni amb la cooperativa Habitatge Social de la USOC.
 
 
Divendres, 15 de maig de 2009

10:15|.Departament de Treball (c. Sepúlveda, 148-150)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de la directora general d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses, Mireia Franch, presentarà un nou programa d’ajuts que fomenta la creació i el creixement de les cooperatives catalanes.