Llena inaugura les noves instal·lacions de la cooperativa agrícola d'Albatàrrec

query_builder   15 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena inaugura les noves instal·lacions de la cooperativa agrícola d'Albatàrrec

El conseller descobrirà la placa inaugural, visitarà les instal·lacions, i signarà el Llibre d'Honor de l'entitat
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, inaugura diumenge, a partir de les 12:30 hores, les noves instal·lacions de la cooperativa Agrícola d’Albatàrrec i Secció de Crèdit SCCL.
 
El titular arribarà a l’ajuntament de la localitat a els 12:00 hores, des d’on es traslladarà a la seu de la cooperativa, on descobrirà la placa inaugural, visitarà les instal·lacions, i signarà en el Llibre d’Honor de l’entitat.
 
Val a dir que s’ha construït dos nous edificis, un dels quals acull les oficines, el moll de càrrega i la sala d’actes; i un segon, la zona d’entrada de mercaderies dels proveïdors, un magatzem de fitosanitaris, i un laboratori. D’aquesta manera, la cooperativa disposa de 15.000 metres quadrats construïts, de 28.000 metres cúbics de volum dels frigorífics, d’una capacitat d’emmagatzematge de 8.000 tones, i de producció i empaquetatge de 17 tones/hora.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de les noves instal·lacions de la cooperativa Agrícola
 
DIA:
Diumenge, 17 de maig de 2009
HORA:
12:30 hores
LLOC:
Cooperativa Agrícola d’Albatàrrec i Secció de Crèdit SCCL
Carretera d’Alfés, s/n.
Albatàrrec
 
 
15 de maig de 2009

12:30|.Cooperativa Agrícola (ctra. d'Alfés, s/n)|Albatàrrec (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, inaugurarà les noves instal·lacions de la cooperativa Agrícola d’Albatàrrec i Secció de Crèdit SCCL.