Els consellers Tresserras i Maragall presenten les noves accions del Pla de Foment de la Lectura a l'àmbit educatiu

query_builder   18 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Els consellers Tresserras i Maragall presenten les noves accions del Pla de Foment de la Lectura a l'àmbit educatiu

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el conseller d’Educació, Ernest Maragall, presentaran el proper dimecres, 20 de maig, els programes de l’àmbit educatiu i infantil que s’incorporaran al Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat. La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores al CEIP Pompeu Fabra, de Barcelona. També hi intervindran el coordinador del Pla de Foment de la Lectura, Sebastià Alzamora, i la directora del CEIP, Leonor Carbonell.
 
El Pla de Foment de la Lectura, impulsat per la Generalitat l’abril del 2008, vol impulsar la lectura com a via fonamental d’accés al coneixement per part de la ciutadania i millorar l’hàbit i la competència lectora en qualsevol suport, promovent especialment la lectura en llengua catalana.
 
Nota mitjans gràfics: La roda de premsa anirà seguida d’una de les activitats que s’incorporen al Pla de Foment, anomenada Itineraris de lectura en veu alta. Per mitjà d’aquesta iniciativa, l’alumnat pot escoltar, en boca d’actors coneguts, la lectura en veu alta d’una antologia de textos. En el cas de la roda de premsa, l’actriu convidada serà Sílvia Bel i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici de la sessió.

11:00|.CEIP Pompeu Fabra (c. Olesa, 19)|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació de l’ampliació del Pla de Foment de la Lectura a l’àmbit educatiu.