El president participarà en la inauguració del Congrés d'Economia i Cultura, presidida pel Rei Joan Carles

query_builder   19 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president participarà en la inauguració del Congrés d'Economia i Cultura, presidida pel Rei Joan Carles

També hi assistiran la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu
El president de la Generalitat, José Montilla, participarà, demà dimecres, 20 de maig, en la inauguració del Congrés Internacional d’Economia i Cultura que organitza la Cambra de Comerç de Barcelona, i que serà presidida pel Rei Joan Carles I. L’objectiu dels debats, en els quals participaran experts econòmics i membres del món empresarial, és posar de relleu la importància de la cultura, la creació cultural i les empreses de la cultura en les societats avançades i l’economia actual.
 
L’acte arrencarà a les 19 hores de demà, amb la intervenció del president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, i del president del Congrés i de la Comissió de Cultura de la Cambra, Pere Vicens. Tot seguit, prendran la paraula l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde. A continuació, el president Montilla pronunciarà un discurs i clourà l’acte el Rei Joan Carles.
 
La intervenció del quartet de corda del Conservatori del Liceu, que tocarà ‘Nocturn de vistes al mar’ d’Eduard Toldrà, donarà per acabada la inauguració.

19:00|.Llotja de Mar. Passeig Isabel II, 1. Barcelona.|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, participarà en la inauguració del Congrés Internacional d’Economia i Cultura de la Cambra de Comerç de Barcelona, presidida pel Rei Joan Carles I.