La consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de celebració del 20è aniversari del centre de formació ocupacional Mas Carandell (Reus)

query_builder   20 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de celebració del 20è aniversari del centre de formació ocupacional Mas Carandell (Reus)

L'acte serà a les 18.30 hores a Mas Carandell (C. Terol, 1 ¿barri Gaudí-)
Demà DIJOUS 21 DE MAIG, a les 18:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, presidirà junt amb l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, l’acte institucional de celebració del 20è aniversari de la creació del centre de formació ocupacional Mas Carandell.  L’acte, que tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Carandell (C. Terol, 1 –barri Gaudí-) serà obert als mitjans de comunicació.
 
A l’acte de celebració també participarà l’ex alcalde de Reus, Josep Abelló, que presidia el consistori de la capital del Baix Camp quan es va crear Mas Carandell, i comptarà amb l’assistència del delegat del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté i la regidora de i presidenta de l’Institut Municipal de Formació i Empresa, Misericòrdia Dosaiguas, i el regidor de Formació de l’Ajuntament de Reus, Josep Allueva.
 
Durant les dues dècades que porta en funcionament més de 33.000 persones s’han format al centre Mas Carandell, que a banda d’oferir formació ocupacional –amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)- té un servei d’orientació laboral i fa activitats d’alfabetització d’adults.
 
 
Dimecres, 20 de maig de 2009

18:30|.Mas Carandell (c. Terol, 1)|Reus (El Baix Camp)

La consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l'acte de celebració del 20è aniversari del centre de formació ocupacional Mas Carandell.