La directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presenta un projecte de mentoria a Lleida per enfortir la presència de dones en els àmbits de decisió

query_builder   20 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presenta un projecte de mentoria a Lleida per enfortir la presència de dones en els àmbits de decisió

A les 10.30 hores, als Serveis Territorials de Lleida (C/ General Britos, 3)
Demà, DIJOUS 21 DE MAIG a les 10.30 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball, Sara Berbel, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Treball a Lleida, Pilar Nadal, presentarà en roda de premsa un projecte de mentoria per enfortir la presència de dones en els àmbits de decisió. La roda de premsa tindrà lloc als Serveis Territorials de Lleida (C/ General Britos, 3).

Aquest projecte ajuda les dones que desitgen avançar en la seva carrera –mentorades- a superar les dificultats que se’ls presenten acompanyades per una dona que ja ha aconseguit una posició rellevant en el seu àmbit d’actuació – mentores-.

A continuació, la directora general mantindrà una reunió de treball amb els directors dels Centres Especials de Treball de la demarcació de Lleida.
 
A les 12.30 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, visitarà el Centre Especial de Treball Tallers Casa Nostra Fundació Privada Aspros (Polígon Industrial El Segre. C/ Josep Baró Travé, 109). Per la tarda, a les 16.00 hores visitarà el Centre Especial de Treball Associació Shalom (C/ Ramon Arguilés, 27).
 
Posteriorment, a les 17.00 hores, la directora general lliurarà els diplomes del Seminari de Comunicació del curs “Jo, directiva” (C/ General Britos, 3).

10:30|.Serveis Territorials de Lleida (c. General Britos, 3)|Lleida (El Segrià)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presentarà un projecte de mentoria a Lleida per enfortir la presència de dones en els àmbits de decisió.