La consellera Carme Capdevila posa la primera pedra per un equipament social per a gent gran a la Granadella

query_builder   21 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila posa la primera pedra per un equipament social per a gent gran a la Granadella

El centre és una iniciativa del Departament d'Acció Social i Ciutadania amb col·laboració de l'Ajuntament de la Granadella i el Consell Comarcal de les Garrigues
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l’acte de col·locació de la primera pedra per a la construcció d’un equipament social per a gent gran dins del Pla rural d’atenció social (PRATS), que està desenvolupant el Departament per apropar i facilitar l’accés als recursos socials a les persones grans que viuen en zones rurals.
 
Aquest equipament es construirà en uns terrenys cedits per l’ajuntament de la Granadella. Les obres aniran a càrrec del Consell Comarcal de les Garrigues, i el Departament d’Acció Social subvencionarà amb 150.000€ el Consell Comarcal per a l’equipament del servei. Així mateix el Departament finançarà el servei complet de les 15 places del centre.
 
A l’acte també hi assistiran, entre d’altres, l’alcalde de la Granadella, Pere Miquel Guiu; el president del consell comarcal de les Garrigues, Josep Lluis Balsells, i el director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Carles Vega.
 

16:30|.Carrer Marina (al costat del CAP)|Granadella (Les Garrigues)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra per a la construcció d'un equipament social per a gent gran.