El president Montilla rebrà, demà, els participants de "Tinc una pregunta per a vostè" al Palau de la Generalitat

query_builder   29 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla rebrà, demà, els participants de "Tinc una pregunta per a vostè" al Palau de la Generalitat

Unes cinquanta persones visitaran el Palau i es reuniran amb el president al Saló Torres Garcia
El president de la Generalitat, José Montilla, obrirà, demà divendres, 30 de novembre, les portes del Palau de la Generalitat per rebre a una cinquantena de persones que van participar al programa televisiu "Tinc una pregunta per a vostè", el passat 20 de novembre. En el decurs d'aquell programa, alguns ciutadans no van poder traslladar la seva pregunta al president, fet que va motivar que el cap del Govern els invités a Palau per poder respondre les seves qüestions.

Així, el president català es converteix en el primer cap d'un Executiu que rep i atén personalment als participants d'aquest programa un cop conclosa l'edició televisiva. Els cinquanta participants arribaran al Palau de la Generalitat a les 18.00 hores. Tot seguit, emprendran una visita pel Saló de Sant Jordi; la Capella; la Sala Tarradellas i el Saló Torres Garcia. Un cop hagin arribat al Torres Garcia, a les 18.30 hores, el president Montilla es reunirà amb ells per atendre les qüestions o inquietuds que li vulguin plantejar.

NOTA: Els mitjans de comunicació interessats podran prendre imatges de la visita dels participants al Palau de la Generalitat. La reunió que mantindrà el president amb tots ells al Saló Torres Garcia serà oberta als mitjans.

18:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb els participants del programa "Tinc una pregunta per a vostè" que no van poder traslladar-li les seves preguntes en el decurs del programa. Els mitjans de comunicació interessats podran prendre imatges de la visita dels participants al Palau de la Generalitat. La reunió que mantindrà el president amb tots ells al Saló Torres Garcia serà oberta als mitjans.