Llena clou l'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, que elegirà la nova Junta de Govern

query_builder   21 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena clou l'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, que elegirà la nova Junta de Govern

Un total de 2.211 col·legiats tenen dret a vot en aquestes eleccions, a les quals s'hi ha presentat una única candidatura
El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d'Agricultura i Ramaderia del DAR, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, clourà demà, a les 20:30 hores, a Lleida, l'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, que tindrà lloc a les 19:00 hores, i en el decurs de la qual se celebrarà les eleccions a la Junta de Govern de l'entitat. Un total de 2.211 col·legiats tenen dret a vot.
Aquestes eleccions arriben després que l'any passat es produís una modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial, que es van adaptar a la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de les professions titulades i dels col·legis professionals, així com a la Llei 2/2007, de 15 de març, de societats professionals.
En concret, la modificació va afectar fonamentalment al fet que el nomenament de la Junta de Govern del Col·legi s'ha d'efectuar mitjançant un "sufragi universal, lliure, directe, i secret de tots els col·legiats".
Fins a la modificació dels Estatuts, la Junta estava integrada pel president de la mateixa, que és el president del Col·legi, i que era escollit pels diferents presidents de cada demarcació, els quals eren vicepresidents nats de la Junta. Igualment, entre ells es designava el càrrec de secretari i el de tresorer.
D'aquesta manera, i d'acord amb les eleccions que es duran a terme demà divendres, 22 de maig, la Junta estarà integrada per un total de vuit persones, entre elles el president, el secretari i el tresorer. Un cop acabat el termini de presentació de candidatures, val a dir que s'hi ha presentat una única candidatura, encapçalada per Ramon Lluís Lletjós en el càrrec de president, acompanyat per Isabel Perea com a tresorera, i per Francesc Xavier Vila com a secretari.
Per demarcacions, els col·legiats convocats a fer ús del seu dret a vot són 1.028 a la de Barcelona, 266 a la de Girona, 661 a la de Lleida, 156 a la de Tarragona, i 100 a la de les Terres de l'Ebre-Tortosa.
En el decurs de l'assemblea, també està prevista, a les 20:00 hores, la conferència del secretari general del Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics Agrícoles de l'Estat espanyol, Ignacio Hernando, Les noves titulacions que habilitaran per a l'exercici de la professió d'Enginyer Tècnic Agrícola, que es derivaran del conegut Pla Bolonya.
Tot seguit s'efectuarà la proclamació de la candidatura guanyadora de les eleccions i el discurs del nou president del Col·legi de Catalunya i, posteriorment, tindrà lloc la cloenda.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Cloenda de l'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya
DIA:
Divendres, 22 de maig de 2009
HORA:
20:30 hores
LLOC:
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya – Demarcació de Lleida
Gran Passeig de Ronda, 170 altell.
Lleida

21 de maig de 2009

20:30|.Col·legi Oficial Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya (pg. Ronda, 170)|Lleida (El Segrià)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d'Agricultura i Ramaderia del DAR, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, clourà l'Assemblea General Extraordinària del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, que celebrarà les eleccions a la Junta de Govern de l'entitat.