El conseller d'Educació inaugura les ampliacions de dos Llars d'Infants

query_builder   22 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugura les ampliacions de dos Llars d'Infants

· El conseller Maragall inaugurarà l'ampliació de la Llar d'Infants El petit Estel de Súria i l'ampliació de la Llar d'Infants La Pau del municipi de Pont de Vilomara i Rocafort
El conseller d’Educació, Ernest Maragall acompanyat per l’alcalde de Súria, Antoni Julián, inauguraran dissabte l’ampliació de la Llar d’Infants El Petit Estel, que té una capacitat per a 134 nens i nenes i hi treballen 7 educadors. L’acte d’inauguració serà a les 11:00h.
Posteriorment, el conseller d’educació i l’alcalde de Pont de Vilomara i Rocafort, Cecilio Rodríguez inauguraran l’ampliació de la Llar d’Infants municipal La Pau, amb una capacitat de 94 places i on hi treballen 13 professionals. L’acte d’inauguració serà a les 12:30h.
Un cop finalitzada la inauguració de la Llar d’Infants El Petit Estel, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.
 

11:00|.Llar d'Infants El Petit Estel (c. Ernest Solvay, 15)|Súria (El Bages)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà les ampliacions de la Llar d’Infants El Petit Estel de Súria. Posteriorment, a les 12.30 hores, el conseller i l’alcalde de Pont de Vilomara i Rocafort, Cecilio Rodríguez inauguraran l’ampliació de la Llar d’Infants municipal La Pau. Un cop finalitzada la inauguració de la Llar d’Infants El Petit Estel, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.