La consellera Capdevila inaugura les jornades 'Cap al Consell nacional d'Infància a Catalunya'

query_builder   22 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila inaugura les jornades 'Cap al Consell nacional d'Infància a Catalunya'

Durant dos dies es debatrà sobre les polítiques públiques en relació a la participació dels infants i adolescents
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dilluns les jornades ‘Cap al Consell nacional d’Infància a Catalunya’. La consellera estarà acompanyada de la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; del director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i la directora de l'Institut català de l'Acolliment i de l'Adopció, Sílvia Casellas.
 
Les jornades ‘Cap al Consell nacional d’Infància a Catalunya’ es faran dilluns i dimarts al Palau de Pedralbes. Durant dos dies es debatrà sobre qüestions com les polítiques públiques en relació a la participació dels infants i adolescents, el dret a la participació dels i les menors i el paper social d’infants i adolescents.
 
La trobada s’adreça a càrrecs electes, personal tècnic i professionals. Entre d’altres, hi participaran responsables de l’administració, dels partits polítics amb representació parlamentària i d’entitats vinculades al món de la infància i l’adolescència.

10:00|.Palau de Pedralbes (av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà les jornades ‘Cap al Consell nacional d’Infància a Catalunya’. La consellera estarà acompanyada de la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; del director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i la directora de l'Institut català de l'Acolliment i de l'Adopció, Sílvia Casellas.