Jordi Bosch participa en la jornada PIMESTIC a Cornudella de Montsant (Priorat)

query_builder   25 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Jordi Bosch participa en la jornada PIMESTIC a Cornudella de Montsant (Priorat)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, participarà demà dimarts, 26 de maig, en la Jornada PIMESTIC a Cornudella de Montsant, que reunirà empresaris del Priorat
Les jornades PIMESTIC estan adreçades a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses, amb la intenció d’exposar els avantatges de la implantació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el món empresarial. A partir d’un format innovador i participatiu i amb l’exposició d’exemples reals, aquestes jornades permeten als assistents intercanviar informació i exposar qüestions dins l’àmbit de les TIC.
Les jornades s’emmarquen dins del pla PIMESTIC, que vol potenciar la competitivitat de les pimes catalanes. Es busca millorar la percepció de les TIC entre aquestes empreses i superar els principals obstacles de la seva implantació: el desconeixement del valor d’aquestes tecnologies, la falta de formació, la desconfiança i la manca d’adaptació a les necessitats de les empreses. El desplegament del pla preveu diverses actuacions per als propers quatre anys, tant en l’àmbit territorial com en l’àmbit sectorial, i té un pressupost de 20 milions d’euros en 4 anys.
El pla PIMESTIC és una iniciativa conjunta de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació i Administracions Públiques i d’ACC1Ó CIDEM|COPCA del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
Més informació al web www.pimestic.cat

09:45|.Ajuntament de Cornudella de Montsant (c. Comte de Rius, 10)|Cornudella de Montsant (Priorat)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, participarà en la Jornada PIMESTIC a Cornudella de Montsant, que reunirà empresaris del Priorat.