Presentació de les activitats en matèria de consum a Girona durant el 2008, un any marcat per la crisi

query_builder   26 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de les activitats en matèria de consum a Girona durant el 2008, un any marcat per la crisi

Memòria de l'Agència Catalana del Consum a la demarcació
Dimecres, dia 27 de maig, el director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà la memòria d’actuacions en matèria de consum dutes a terme pels Serveis Territorials (SSTT) de Girona durant el 2008. Jordi Anguera presentarà les dades de reclamacions i denúncies dels consumidors, així com les de les actuacions inspectores i de control de mercat, en un exercici molt marcat per la crisi econòmica i la disminució del consum.
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 11 hores a la delegació del Govern a Girona.  El director de l’ACC estarà acompanyat pel delegat del Govern, Jordi Martinoy Camós; el director dels SSTT del Departament d’Economia i Finances, Francesc Revert i el Cap de la Secció de Consum, Joan Surós.

11:00|.Delegació del Govern a Girona (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Jordi Anguera, presentarà la memòria d’actuacions en matèria de consum dutes a terme pels Serveis Territorials (SSTT) de Girona durant el 2008. A l'acte també assistirà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy. Anguera presentarà les dades de reclamacions i denúncies dels consumidors, així com les de les actuacions inspectores i de control de mercat, en un exercici molt marcat per la crisi econòmica i la disminució del consum.