La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura la tercera edició de la jornada Diàlegs del SOC amb el tema "Les polítiques d'ocupació i de formació davant la crisi"

query_builder   26 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugura la tercera edició de la jornada Diàlegs del SOC amb el tema "Les polítiques d'ocupació i de formació davant la crisi"

Demà, DIMECRES 27 DE MAIG, a les 09:00 HORES, la consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la tercera edició de la jornada Diàlegs del SOC, organitzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que enguany debatrà sobre "Les polítiques d'ocupació i de f
La jornada comptarà amb la intervenció de representants de les organitzacions empresarials (Foment del Treball i Petita i Mitjana Empresa de Catalunya); sindicals (CCOO i UGT) i de les entitats municipals catalanes (Federació Catalana de Municipis i Associació Catalana de Municipis i Comarques), i de diferents institucions universitàries i d’escoles de negoci.
 
Els diàlegs del SOC, oberts als mitjans de comunicació, es portaran a terme a l’Auditori de la Universitat Politècnica de Catalunya – Campus Nord, (Edifici Vèrtex. Plaça Eusebi Güell, 6. Barcelona) i començaran a les 09.00 hores amb la intervenció inaugural de la consellera de Treball, Mar Serna, i es clouran a les 14:15 hores amb la intervenció del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel.
 
S’adjunta el programa de la jornada en PDF.

09:00|.Auditori Universitat Politècnica de Catalunya Campus Nord. Edific Vèrtex (pl. Eusebi Güell, 6)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la tercera edició de la jornada Diàlegs del SOC amb el tema "Les polítiques d'ocupació i de formació davant la crisi".