Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Rosa Roigé Guasch

query_builder   26 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Rosa Roigé Guasch

L'acte de lliurament se celebrarà demà a la Residència de Gent Gran Baix Camp de Cambrils
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà demà la Medalla Centenària a Rosa Roigé Guasch. L’acte tindrà lloc a les 10.30 hores a la Residència per a Gent Gran Baix Camp de Cambrils i comptarà també amb l’assistència de representants de l’Ajuntament, personal de la Residència, així com de familiars i amics de l’homenatjada.                                                   
                                                                                            
Rosa Roigé va néixer a Cambrils el 27 de maig de 1909. Es va casar amb un cambrilenc i sempre van treballar de pagesos a Cambrils. És vídua i des de l’any  1997 s’està a la Residència Baix Camp.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

10:30|.Carrer Bertran, 2|Cambrils (El Baix Camp)

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà la medalla centenària a Rosa Roigé Guasch, nascuda a Cambrils el 27 de maig de 1909.