La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presenta a Vic el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

query_builder   27 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presenta a Vic el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

L'objectiu és implicar a les administracions locals i la societat civil en el Pla
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presentarà dijous a l’edifici del Sucre de Vic el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps de la vida quotidiana. A l’acte, estarà acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Josep González Cambray.
 
Es tracta d’un pla de Govern, impulsat i coordinat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania, que planteja mesures i actuacions pels propers 10 anys adreçades a canviar la concepció dels temps i els seus usos amb una organització territorial i social que afavoreixi un major benestar.
 
El pla compta amb la implicació de tots els departaments, però també està obert a la participació de la resta d’administracions públiques i la societat civil. Es preveu la creació de consells territorials per impulsar polítiques dels temps i, per això, s’està donant a conèixer a les diverses demarcacions de Catalunya.
 
A l’acte, s’han convocat, entre altres, representats de l’administració territorial i local, dels consells i entitats de dones, representants sindicals i patronals, entitats que treballin en educació, salut, benestar, qualitat de vida o usos dels temps.

11:30|.Sala Coll i Bardolet de l'Edifici del Sucre (c. Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5)|Vic (Osona)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà el Pla estratègic de usos i gestió dels temps.