La consellera Carme Capdevila inaugura a Girona el I Simposi d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social

query_builder   27 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura a Girona el I Simposi d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social

El Simposi, que durarà dos dies, debatrà sobre els principals reptes i problemàtiques ètiques que hi ha a l'entorn del treball social
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, inauguraran el proper dijous el I Simposi d’Ètica Aplicada a la Intervenció Social, que organitza l’Observatori d’Ètica Aplicada a la Intervenció Social de la Fundació Campus Arnau d’Escala. A l’acte també hi assistirà el director territorial d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.
 
L’augment de les polítiques socials, l’aprofundiment democràtic, la configuració de societats més plurals i l’increment de la sensibilitat respecte els drets humans, ha situat els professionals i usuaris dels serveis socials davant problemàtiques ètiques que no sempre tenen respostes pautades i consensuades. Durant dos dies, el Simposi reunirà professionals de diferents sectors i països per detectar els principals reptes i problemàtiques ètiques presents en la intervenció social i les solucions que s’hi apunten.

09:30|.Parc Científic i Tecnològic de la UdG (c. Pic de Peguera, 15)|Girona (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, inauguraran el I Simposi d’Ètica Aplicada a la Intervenció Social. També hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.