La directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials presideix la celebració dels 25 anys del Centre d'atenció precoç de l'Hospitalet

query_builder   28 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials presideix la celebració dels 25 anys del Centre d'atenció precoç de l'Hospitalet

Acció Social i Ciutadania inverteix en el servei aquest any més d'un milió d'euros per l'atenció precoç als infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies
La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carolina Homar, presidirà el proper divendres l’acte inaugural de la celebració dels 25 anys del centre de desenvolupament infantil i d'atenció precoç (CDIAP) de l’Hospitalet.
 
El CDIAP de l’Hospitalet depèn de l’entitat sense ànim de lucre Baula que, al llarg d’aquest 2009, rebrà del Departament d’Acció Social uns 1.115.000 euros, que corresponen a unes 33.300 hores d’assistència concertada, pel servei d’atenció precoç a infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies.
 
Els CDIAP són centres adreçats als infants de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn en el desenvolupament o tenen risc de patir-lo. Des del servei es treballa per eliminar o disminuir els seus efectes mitjançant el tractament més adequat a cada cas. Es tracte d’un servei públic i gratuït finançat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania a través de l’Institut Català de Serveis Socials (ICASS).
 
A l’acte inaugural, també hi assistiran, entre d’altres, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín; i el director dels serveis territorials del Departament a Barcelona, Josep Gonzalez Cambray.

10:00|.Centre Cultural Bellvitge (av. Amèrica, 69)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carolina Homar, presidirà l'acte inaugural de la celebració dels 25 anys del centre de desenvolupament infantil i d'atenció precoç (CDIAP) de l’Hospitalet.