La consellera de Treball, Mar Serna, visita Martorell i Sant Vicenç dels Horts

query_builder   28 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita Martorell i Sant Vicenç dels Horts

A les 11.15 hores hi haurà una atenció als mitjans a l'Escola Taller Molí Fariner de Martorell
 
 
Demà DIVENDRES 29 DE MAIG, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà els municipis de Martorell i Sant Vicenç dels Horts. La visita començarà a les 10:00 hores a l'Oficina de Treball de Martorell (Ptge. Sindicats, s/n), on acudirà acompanyada de l'alcalde de la localitat, Salvador Esteve.

Més tard, a les 10:30 hores, ambdós es dirigiran a l’Escola Taller Molí Fariner (Camí del Riu). Després de visitar l’Escola Taller, cap a les 11.15 hores, la consellera i l’alcalde atendran als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 12:00 hores, la consellera arribarà a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Pl. de la Vila, 1), on serà rebuda per l’alcaldessa del municipi, Amparo Piqueras, i on signarà al llibre d’honor.
 
A les 12:30 hores la consellera de Treball, Mar Serna, es dirigirà a l’Oficina de Treball de Sant Vicenç dels Horts (C. Nou, 67) i finalment, cap a les 13:00 hores, es traslladarà al Molí dels Frares, (Pl. del Molí, 1), edifici que acollirà les noves dependències de l’Oficina de Treball del municipi.
 
 
Dijous, 28 de maig de 2009

11:15|.Escola Taller Molí Fariner (Camí del Riu)|Martorell (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, visitarà les instal·lacions de l'Escola Taller Molí Fariner.