El vicepresident del Govern inaugura l'Espai Llull a l'Alguer, seu de la Generalitat i de l'IRL

query_builder   29 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern inaugura l'Espai Llull a l'Alguer, seu de la Generalitat i de l'IRL

L'objectiu de l'obertura de l'espai és potenciar i consolidar les relacions entre els dos territoris des de la doble vessant institucional i cultural
Durant l’acte d’inauguració Josep-Lluís Carod-Rovira signarà un conveni amb l’escola materna San Giovanni Bosco per donar continuïtat a la línia d’ensenyament trilingüe alguerès-italià-anglès que es va posar en marxa el curs 2004-2005
 
El vicepresident del Govern i president del Consorci de l’Institut Ramon Llull (IRL), Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dissabte, 30 de maig, l’acte d’inauguració de l’Espai Llull de l’Alguer, que serà la seu de representació de la Generalitat i de l’IRL a la ciutat sarda. L’Espai Llull treballarà per potenciar i consolidar les relacions entre els dos territoris, des del punt de vista institucional i cultural.
 
L’acte d’inauguració s’iniciarà a les 12.00 hores a l’Espai Llull, amb la descoberta de la placa inaugural i la visita a les instal·lacions. Posteriorment hi haurà parlaments del director de l’IRL, Josep Bargalló; el conseller de la Presidència del Govern balear, Albert Moragues; el síndic del Municipi de l’Alguer, Marco Tedde, i el vicepresident del Govern, que serà l’encarregat de tancar l’acte.
 
D’altra banda, durant l’acte el vicepresident del Govern i el president de l’Associazione Diocesana Piergiorgio Frassati Onlus-Scuola Materna San Giovanni Bosco, Giampiero Piras, signaran un conveni de col·laboració per tal de donar continuïtat al projecte La Costura. Un projecte pedagògic que des del curs 2004-2005 ofereix una línia d’ensenyament trilingüe en alguerès, italià i anglès en aquesta escola materna d’educació infantil.
 
Un cop finalitzats els parlaments, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 

12:00|.Espai Llull (via Colombano) i Ajuntament (via S. Anna, 8)| (Sardenya)

Inauguració de l'Espai Llull de l'Alguer