El director dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, assisteix a les XIII jornades tècniques de la Federació ALLEM

query_builder   29 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, assisteix a les XIII jornades tècniques de la Federació ALLEM

Es debatrà sobre experiències i bones pràctiques en l'atenció integral a les persones amb discapacitat
El director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assistirà demà a la inauguració de les XIII Jornades tècniques de l’Associació Lleidatana d’Entitats d’Atenció a persones amb Discapacitat (ALLEM). La trobada debatrà sobre experiències i bones pràctiques en l’atenció integral a les persones amb discapacitat.
 
A les XIII Jornades tècniques d’ALLEM hi participaran uns 150 professionals de les entitats adherides a la federació, des de treballadors d’atenció directa fins a personal administratiu i directors gerents. Al llarg de la jornada se celebraran diversos tallers sobre temes com els centres ocupacionals, el treball en xarxa en el tercer sector o la teràpia assistida amb animals.

09:00|.Auditori del Campus de Cappont de la UdL (c. Jaume II, 67)|Lleida (El Segrià)

El director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, assistirà a les XIII jornades tècniques de la Federació ALLEM.