Acció Social i la Taula del Tercer Sector Social presenten la campanya per marcar la casella de fins d'interès social en la declaració de la renda

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i la Taula del Tercer Sector Social presenten la campanya per marcar la casella de fins d'interès social en la declaració de la renda

La iniciativa també serveix per aclarir possibles dubtes a l'hora de triar aquesta opció
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Social (ICASS), Carolina Homar; i el president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Carles Barba, presentaran dilluns la campanya per incentivar els i les contribuents a marcar la casella “altres fins d’interès social” en la declaració de la renda.
 
La campanya recorda el dret de la ciutadania a decidir sobre la destinació d’una part dels seus impostos. També es volen aclarir els possibles dubtes que tingui el ciutadà a l’hora de marcar o no la casella per a fins socials.
 
La iniciativa arriba enguany en un context de crisi global que afecta principalment als col·lectius més desfavorits de la població i després de la polèmica per l’intent del govern espanyol d’excloure les ONG catalanes de la distribució de l’IRPF per a fins socials. Finalment, un acord al Congrés va forçar l’executiu a prorrogar el sistema de distribució vigent.

11:00|.Trinijove (c. Turó de la Trinitat, 17)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Social (ICASS), Carolina Homar; i el president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Carles Barba, presentaran la campanya per incentivar els i les contribuents a marcar la casella “altres fins d’interès social” en la declaració de la renda.