Recepció dels guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2009

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Recepció dels guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2009

El proper dilluns 4 de maig, el delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el director dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació, Miquel Sitjar, oferiran una recepció als gironins i gironina guardonats amb la creu de Sant Jordi 2009: A
Recepció dels guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2009

El proper dilluns 4 de maig, el delegat del Govern, Jordi Martinoy, i el director dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació, Miquel Sitjar, oferiran una recepció als gironins i gironina guardonats amb la creu de Sant Jordi 2009: Adriana Casademont, Cristóbal Colón, Enric Frigola, Feliu Matamala i la Fundació Carl Faust.
L'acte tindrà lloc a les 12.30 h a la delegació del Govern a Girona.
Adriana Casademont i Ruhí(Girona, 1958). Empresària. Per la seva trajectòria professional al capdavant de la companyia Casademont, SA, de la qual és vicepresidenta i consellera delegada. De la mà del seu impuls modernitzador, aquesta empresa familiar s'ha convertit en una potent firma transformadora de productes càrnics que exporta la seva producció a països de diversos continents.
Cristóbal Colón Palasí(Zuera, Saragossa, 1949). Psicòleg i empresari. En reconeixement a la positiva tasca que du a terme com a fundador i president de la cooperativa La Fageda, de productes làctics. Aquesta empresa de la Garrotxa, a través de la integració laboral i social, dóna suport a persones amb discapacitat psíquica o trastorns mentals per millorar la seva qualitat de vida, tant individual com en l'àmbit familiar.
Enric Frigola Viñas (Peratallada, Vulpellac, Baix Empordà, 1946). Periodista. En reconeixement a una dilatada dedicació al món de la ràdio, mitjà en el qual ha ocupat diversos càrrecs directius en emissores privades i institucionals, a més dels que ha tingut a la televisió pública. Al llarg d'una trajectòria inspirada per una gran catalanitat, ha defensat la música del nostre país, la indústria del sector i la seva presència als mitjans.
Feliu Matamala i Teixidor(Amer, Selva, 1912). Projectista industrial i activista cultural. Per la seva contribució a la llengua i la cultura catalanes, singularment amb la fundació a Girona de la Llibreria Les Voltes, de la qual és president i administrador delegat. Des dels anys del franquisme ha impulsat aquesta i moltes altres iniciatives, que han contribuït a la catalanització de la vida gironina i a la consolidació de les llibertats.
Fundació Carl Faust:Entitat que, d'acord amb el valuós llegat del seu fundador, ha mantingut durant sis dècades a Blanes el Jardí Botànic Marimurtra, un dels més notables de la Mediterrània. En reconeixement a aquesta tasca, que comporta, entre altres activitats, el desenvolupament d'un programa ambiciós de recerca científica i de conservació de flora endèmica o amenaçada, molt convenient a Catalunya.
L'acte és obert a la premsa i a tots els mitjans gràfics i s'atendran als mitjans al finalitzar l'acte.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:
Recepció dels gironins i gironina guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2009
DIA:
Dilluns, 4 de maig de 2008
HORA:
12:30 hores
LLOC:
Delegació del Govern. Av. Jaume I, 9 de Girona
Girona, 30 d'abril de 2009
Servei de Premsa i Protocol

12:30|.Delegació del Govern a Girona (av. Jaume I, 9) |Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació, Miquel Sitjar, oferiran una recepció als guardonats gironins amb la Creu de Sant Jordi 2009.