El director de l'ATC visita la plataforma conjunta d'assistència al contribuent de Barcelona

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director de l'ATC visita la plataforma conjunta d'assistència al contribuent de Barcelona

Inici de la campanya de la renda 2008
Amb motiu de l’inici de la campanya de la renda 2008, el director de l’Agència Tributària de Catalunya, Josep Costa, visitarà la plataforma conjunta d’assistència al contribuent que l’Agència Tributària de Catalunya i l’Agència Estatal d’Administració Tributària tenen a la ciutat de Barcelona. L’acompanyarà el delegat especial de l’AEAT a Catalunya, Joan Cano. Abans de començar el recorregut per les instal·lacions, els responsables de les dues agències atendran els mitjans de comunicació.
 
L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 4 de maig, a les 11:00 hores al passeig del Taulat 266 (darrera del Centre Comercial Diagonal Mar i entre els hotels AC i Hilton)
 
 

11:00|.Plataforma conjunta d'assistència al contribuent (Passeig del Taulat, 266)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Agència Tributària de Catalunya, Josep Costa, visitarà la plataforma conjunta d’assistència al contribuent que l’Agència Tributària de Catalunya i l’Agència Estatal d’Administració Tributària tenen a la ciutat de Barcelona. L’acompanyarà el delegat especial de l’AEAT a Catalunya, Joan Cano. Abans de començar el recorregut per les instal·lacions, els responsables de les dues agències atendran els mitjans de comunicació.