Jornada de portes obertes al Centre Residencial d'acció educativa "El Guaret" de Valls

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes al Centre Residencial d'acció educativa "El Guaret" de Valls

El centre acollirà nois entre 12 i 18 anys tutelats per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència
El Director del serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania de Tarragona, Jordi Tous, presidirà, el proper dilluns 4 de maig, la jornada de portes obertes del Centre Residencial d’Acció Educativa Intensiva “El Guaret” de Valls. Jordi Tous estarà acompanyat pel director general de la Fundació Plataforma Educativa, Jordi Pascual, entitat que gestionarà el Centre, i altres membres de la Fundació. També està prevista l’assistència de diversos regidors de l’Ajuntament de Valls
 
El Centre es troba situat en una finca de 8.782 m2, i la casa té una superfície construïda de 630 m2. Acollirà, en una primera fase, 10 nois entre 12 i 18 anys tutelats per la Direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i està previst que al 2010 entrin en funcionament 10 places més.
 
Per a l’adquisició i adequació de la finca, el Departament d’Acció Social i Ciutadania ha subvencionat amb 872.810€ la Fundació Plataforma Educativa.
 
El centre acollirà menors provinents de situacions de risc social de les comarques tarragonines. S’hi desenvoluparan programes educatius adaptats a les necessitats dels menors i s’atendrà la seva formació professional i aprenentatges d’hàbits prelaborals. En el mateix centre els menors seguiran la formació reglada d’ESO, un programa d’inserció laboral i desenvoluparan activitats d’horticultura ecològica, floricultura i fruiters, entre d’altres

11:00|.El Guaret (Camí vell del bosc, s/n) |Valls (L' Alt Camp)

El director del serveis territorials del Departament d'Acció Social a Tarragona, Jordi Tous, assistirà a la jornada de portes obertes del centre residencial d'acció educativa "El Guaret" que acollirà menors tutelats.