El vicepresident del Govern presenta l'informe "Al servei de servir" sobre la tasca social dels religiosos i religioses catòlics a Lleida

query_builder   4 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presenta l'informe "Al servei de servir" sobre la tasca social dels religiosos i religioses catòlics a Lleida

A l'acte també intervindran la directora general d'Afers Religiosos i l'alcalde de Lleida
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presentarà demà dimarts, dia 5 de maig, l’informe “Al servei de servir”, que analitza la tasca social que realitzen els religiosos i religioses catòlics a Catalunya. L’informe, encarregat per la Direcció General d’Afers Religiosos, ha estat elaborat pel grup d’Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR) en col·laboració de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).
 
A l’acte, on  també es donaran a conèixer les dades de Lleida, intervindran el vicepresident del Govern; la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; la presidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC), Cristina Martínez, i el secretari general de la URC, Lluís Serra. També hi assistirà el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.
 
Els mitjans que vulguin disposar de la informació de l’estudi embargada abans de la presentació s’han de posar en contacte amb l’Oficina de Comunicació i Premsa del vicepresident trucant al telèfon 93 402 49 24 o escrivint un correu electrònic a premsa.vicepresident@gencat.cat.

19:00|.Ajuntament de Lleida (Pl. Paeria, 1)|Lleida (El Segrià)

Presentació de l’informe “Al servei de servir”