La consellera Carme Capdevila inaugura una nova edició de FiraGran

query_builder   5 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura una nova edició de FiraGran

El 11è Saló de la Gent Gran de Catalunya se celebrarà fins al 10 de maig a la Farga de l'Hospitalet
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dimecres una nova edició de FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya. El certamen, que enguany compta amb la participació de 140 expositors, se celebra fins al 10 de maig a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.
 
La consellera aprofitarà la visita al Saló per presidir el lliurament dels X Premis FiraGran. Aquestes guardons tenen per objectiu reconèixer la trajectòria professional de persones grans actives de l’àmbit cultural, esportiu i professional. En aquesta edició seran premiats: Joan Triadú, per la seva trajectòria pedagògica i literària; l’escaladora Elisabeth Vergés, en l’àmbit esportiu; l’advocada Rosa Maria Viròs, en l’àmbit professional; i Josep Maria Bosch del Consell de la Gent Gran de Catalunya, en l’àmbit civil i social.
 
També rebran un guardó el Programa Respir de la Diputació de Barcelona, la Unió de Pensionistes, Jubilats i Prejubilats d’UGT i la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de Catalunya. La cerimònia de lliurament dels X Premis FiraGran tindrà lloc a partir de les 13 hores a l’espai Fòrum del recinte firal.  
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania disposarà d’un estand propi en el recinte de la fira. A més d’informació sobre les polítiques del Departament, els visitants que s’hi apropin també podran gaudir de l’exposició “Veïnes, ciutadanes”, sobre la tasca de les dones durant els moviments veïnals dels anys setanta a Catalunya.  
 
*La inauguració de la fira se celebrarà a les 12 hores i el lliurament dels premis es realitzarà a les 13 hores.

12:00|.Espai Fòrum de La Farga (c. Barcelona, 2)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà FiraGran, l’11è Saló de la Gent Gran de Catalunya.