L'Agència Catalana del Consum i l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona IL3-UB presenten el primer Màster Europeu en Consum

query_builder   5 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana del Consum i l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona IL3-UB presenten el primer Màster Europeu en Consum

La Comissió Europea ha finançat amb 1.000.000 d'euros la primera edició del Màster
El director general de l’IL3-UB, Ramon Alemany, i el director de l’Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentaran el proper dimecres, 6 de maig, a les 10:00h, el màster Europeu en Consum, impartit per l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), sota la direcció de Josep Tous, director d’ieConsumo. L’acte tindrà lloc a la seu de l’IL3-UB (c/ Ciutat de Granada, 131).
 
El Màster Europeu de Consum respon a les polítiques de la Comissió Europea dirigides a professionalitzar les relacions entre les empreses i els seus clients i garantir els mateixos drets dels consumidors a tot Europa. Amb aquest Máster es crea un nou professional, el “Consumer Manager” que s’especialitzarà en gestionar eficaçment les relacions entre les empreses i els seus clients.
 
El curs, de modalitat presencial, té una durada de 900 hores i es començarà a impartir a l’octubre de 2009. Finançat per la Comissió Europea, és coordinat per l’IL3-UB, juntament amb el suport en qualitat de socis de quatre universitats més: Universitat de Bolonya (Itàlia), Universitat de Montpellier (França), Universitat de Brunel (Regne Unit), i la Universitat de Timisoara Oest (Romania).

10:00|.IL3-UB (c. Ciutat de Granada, 131)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà la primera edició del Màster Europeu en Consum, que s'impartirà a partir de l'octubre a l'Institut de Formació Contínua IL 3 de la Universitat de Barcelona.