El Departament d'Acció Social fa balanç del 1er any de l'equip de valoració de discapacitats a les comarques del camp Tarragona

query_builder   5 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Acció Social fa balanç del 1er any de l'equip de valoració de discapacitats a les comarques del camp Tarragona

S'ha reduït considerablement el temps en les valoracions de les persones discapacitades a les comarques tarragonines
El Director dels serveis territorials del departament d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, farà dimecres un balanç del primer any de treball de l’equip del Grup SAGESSA, que s’encarrega de fer valoracions de les persones discapacitades de les comarques tarragonines. A l’acte, Jordi Tous estarà acompanyat pel Dr. Enric Agustí, del Grup.
 
El Departament d’Acció Social va signar amb el grup SAGESSA, el febrer de 2008, un conveni pel qual l’entitat faria les valoracions de les persones que sol·liciten el certificat del grau de discapacitat de les comarques tarragonines. L’acord es va fer per poder reduir els terminis i arribar als tres mesos que marca la llei. 
 
Un cop acabat el balanç, es visitaran les dependències on es fan les valoracions, que es troben en un annex cedit per l’Hospital Sant Joan.

11:00|.Annex Hospital Sant Joan (c. Lluís Companys) |Reus (El Baix Camp)

El director dels serveis socials del Departament d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, farà balanç del primer any de l'equip de valoració de discapacitat a les comarques tarragonines.