Acció Social lliura els certificats als participants en el curs formatiu sobre l'atenció domiciliària

query_builder   6 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social lliura els certificats als participants en el curs formatiu sobre l'atenció domiciliària

Uns 70 alumnes rebran el certificat d'assistència al curs "Forma't a poc a prop" que els capacita per donar atenció domiciliària a persones amb dependència a la comarca el Baix Llobregat
El director dels serveis territorials del departament d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzalez Cambray, acompanyat de la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Boladeras, lliuraran demà els diplomes als prop de 70 participants en la primera edició del curs “Forma’t a poc a prop”.
 
El projecte s’ha dissenyat per preparar i dotar a la comarca del Baix Llobregat de la infraestructura mínima de professionals formats per a oferir els serveis d’atenció domiciliària de les persones amb dependència. Aquesta primera edició s’ha celebrat d’octubre de 2008 a abril de 2009 amb una durada de 200 hores. Al curs, s’hi van inscriure 84 persones de les quals 67 han finalitzat la formació. Els i les alumnes provenen de 20 municipis del Baix Llobregat.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania dóna suport al projecte “Forma’t a poc a prop” a través del contracte programa. S’emmarca en el Pla de Formació del Departament que té per objectiu formar personal per afrontar amb garanties les necessitats sorgides amb el desplegament de la Llei de la dependència i la Llei de Serveis Socials.
 
El curs ha estat promogut pel consell comarcal del Baix Llobregat i la gestió i organització ha anat a càrrec de la Fundació Domicília.
 

18:00|.Parc Torreblanca - CN 340 - Seu del consell comarcal del Baix Llobregat|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

El director dels serveis territorials del departament d'Acció Social a Barcelona, Josep Gonzalez Cambray, lliurarà els certificats d'assistència i aprofitament al curs formatiu sobre atenció domiciliària a persones amb dependència