La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del Pla director del Consorci de Sant Gregori

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del Pla director del Consorci de Sant Gregori

L'ens s'ha de convertir en el referent en l'atenció a persones discapacitades a les comarques gironines
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper divendres la presentació del Pla director del Consorci de Sant Gregori. El Pla preveu la reforma i ampliació de les instal·lacions per incrementar la capacitat residencial i diürna i millorar les instal·lacions de l’escola d’educació especial.
 
Aquest ambiciós pla comporta la reforma integral dels quatre edificis existents actualment i la creació de dos nous. Està previst que les obres s’allarguin fins el 2011. La inversió aproximada serà d’uns 12 milions d’euros. Amb la reforma el Consorci s’ha de convertir en el referent en l’assistència a les persones discapacitades a les comarques gironines.
 
La presentació del Pla director també comptarà amb la presència del gerent del Consorci de Sant Gregori, Josep Vidal, la vicepresidenta del Consorci i directora de l’Obra Social de Caixa de Girona, Fina Soto, i l’arquitecte redactor del projecte, Joan Lluís Casajuana.

17:00|.Auditori del Consorci de Sant Gregori (ctra. de les Planes, s/n)|Sant Gregori (El Gironès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació del Pla director del Consorci de Sant Gregori.