Presentació de materials didàctics sobre la Unió Europea

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de materials didàctics sobre la Unió Europea

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós, presentaran els materials didàctics elaborats conjuntament per les dues institucions i que estaran a disposició dels centres
La visita es fa un dia abans de la celebració del Dia d’Europa, el 9 de maig.
 
La presentació es farà en el marc d’una visita a l’IES Les Corts de la ciutat de Barcelona on el conselleri i el director assistiran a una classe on s’utilitzen aquests materials. Posteriorment atendran els mitjans en roda de premsa a la biblioteca del centre.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de les aules a partir de les 9:30, abans de l’arribada del conseller i el director al centre prevista per les 10 del matí. La roda de premsa tindrà lloc un cop finalitzada la visita a l’aula.

10:00|.IES Les Corts (Travessera de les Corts, 131-159)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Manel Camós, presentaran els materials didàctics sobre la Unió Europea. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de les aules a partir de les 9.30, abans de l’arribada del conseller i el director al centre prevista per les 10 del matí. La roda de premsa tindrà lloc un cop finalitzada la visita a l’aula.