El vicepresident del Govern presenta les esmenes de l'Eurodistricte al llibre verd de xarxes transeuropees de transport de la Comissió Europea

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presenta les esmenes de l'Eurodistricte al llibre verd de xarxes transeuropees de transport de la Comissió Europea

És el document que obre el debat per a la modificació de la política europea de transport
El vicepresident del Govern i copresident del comitè de pilotatge de l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer, Josep-Lluís Carod-Rovira, presentarà demà divendres, 8 de maig de 2009, en roda de premsa les esmenes que ha presentat l’ens al llibre verd de xarxes transeuropees de transport que ha presentat la Comissió Europea. Un document que haurà de fixar els projectes prioritaris en aquesta matèria.
 
El vicepresident del Govern compareixerà acompanyat de la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell. Serà a les 13.00 hores a la sala de premsa.
 
L’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer és un òrgan de coordinació que vol impulsar projectes compartits a la zona trasnfronterera entre la demarcació de Girona i la Catalunya del Nord. Aplega més d’un milió d’habitants de més de 450 municipis.

13:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern i copresident del comitè de pilotatge de l’Eurodistricte de l’Espai Català Transfronterer, Josep-Lluís Carod-Rovira, presentarà les esmenes que ha presentat l’ens al llibre verd de xarxes transeuropees de transport de la Comissió Europea.