El president Montilla inaugurarà demà, divendres, el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla inaugurarà demà, divendres, el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda

 
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà divendres, 8 de maig, el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda de Mar (Maresme) i, a la mateixa localitat, farà una visita institucional a l’Ajuntament.
 
El cap de l’Executiu català té previst arribar a Innova a dos quarts de dotze del migdia, on farà una visita per les instal·lacions per tal de conèixer la feina que s’hi fa. A continuació, a l’Auditori del mateix edifici, hi haurà parlaments de l’alcalde, Xavier Amor, i del president de la Generalitat.
 
El Centre Innova vol esdevenir el motor de les diferents polítiques i actuacions que donin suport al foment del teixit social i econòmic del territori. Disposa de serveis de promoció econòmica, com ara el servei d’ocupació, des del qual es fan accions de foment de l’ocupació; el servei d’empresa, des d’on es duen a terme accions de dinamització del teixit empresarial; el servei de formació, a través del qual es  realitzen accions relacionades amb la qualificació professional i la millora de la competitivitat i el servei de desenvolupament local, destinat a preparar accions de foment del desenvolupament social i econòmic del territori.
 
Després de la inauguració del Centre, al voltant de tres quarts d’una, el president català, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel, també farà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquesta localitat. A la Sala de Plens, hi haurà unes breus paraules de l’alcalde i del president.
 
Recordatori
 
Tema: Visita del president de la Generalitat a Pineda de Mar
Dia:    Demà, divendres, dia 8 de maig
 
Acte: Inauguració del Centre de desenvolupament local i empresarial de Pineda
Hora: 11.30 hores
Lloc: Centre Innova (Torres Quevedo, 16). Pineda de Mar
 
Acte: Visita institucional a l’Ajuntament de Pineda de Mar
Hora: 12.45 hores
Lloc: Ajuntament de Pineda de Mar (Pl. Catalunya, 1).

11:30|.Centre Innova (Torres Quevedo, 16). Pineda de Mar|Pineda de Mar (El Maresme)

El president Montilla inaugurarà demà, divendres, el Centre de desenvolupament local i empresarial Innova de Pineda