Presentació del I Simposi d'ètica Aplicada a la Intervenció Social

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del I Simposi d'ètica Aplicada a la Intervenció Social

La trobada servirà per detectar els principals reptes i problemes ètics en la intervenció social i les solucions que s'hi apunten
El secretari general del Departament d’Acció Social i Ciutadania i president de la Fundació Campus Arnau d’Escala, Jordi Rustullet, presidirà demà la presentació del I Simposi d’ètica Aplicada a la Intervenció Social. El Simposi, organitzat per l’Observatori d’ètica Aplicada a la Intervenció Social, se celebrarà els propers 28 i 29 de maig a Girona.
 
L’augment de les polítiques socials, l’aprofundiment democràtic, la configuració de societats més plurals i l’increment de la sensibilitat respecte els drets humans, ha situat els professionals i usuaris dels serveis socials davant problemàtiques ètiques que no sempre tenen respostes pautades i consensuades. Durant dos dies, el Simposi reunirà professionals de diferents sectors i països per detectar els principals reptes i problemàtiques ètiques presents en la intervenció social i les solucions que s’hi apunten.

09:30|.Edifici GIROEMPREN - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona|Girona (El Gironès)

El secretari general d’Acció Social i Ciutadania i president de la Fundació Campus Arnau d’Escala, Jordi Rustullet, presidirà la presentació del I Simposi d’ètica Aplicada a la Intervenció Social.