El conseller Llena visita les instal·lacions de la formatgeria de Bagergue

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena visita les instal·lacions de la formatgeria de Bagergue

El DAR ha col.laborat amb el Conselh d'Aran en una sèrie de projectes per fomentar l'activitat agrícola i ramadera de la zona
 
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Escales, visitarà demà les instal·lacions de la formatgeria de Bagergue.
 
Aquesta formatgeria forma part d’una sèrie de projectes que tenen com a objectiu fomentar l’activitat agrícola i ramadera, incentivant projectes d’elaboració de productes autòctons, i que estan finançats pel DAR. En aquest sentit, el departament va aportar l’any 2008, 25.000 euros per la posada en marxa d’iniciatives com ara la recuperació de la vinya, la recuperació de fruiters tradicionals d’Aran, i la creació de la fàbrica de formatges.
 
En finalitzar la visita, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Visita a la formatgeria de Baguerge
DIA:
Divendres, 8 de maig de 2009
HORA:
16: 30 hores
LLOC:
Formatgeria
Bagergue
 
7 de maig de 2009

16:30|.Formatgeria de Bagergue|Naut Aran (Era Val d'Aran)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà les instal.lacions de la formatgeria de Bagergue. En finalitzar la visita, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.