El vicepresident visita Tremp i Talarn

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident visita Tremp i Talarn

Acompanyat del delegat del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran, es reunirà amb representants territorials de la Generalitat i inaugurarà la 45a Fira de Primavera de Tremp
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà, dissabte 9 de maig,  una visita institucional a Tremp i Talarn, durant la qual presidirà una reunió de representants territorials de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran i inaugurarà la 45a Fira de Primavera de Tremp. L’acompanyarà el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit.
 
A les 09.45 hores, el vicepresident  del Govern presidirà la reunió de representants territorials de la Generalitat que se celebrarà a la Seu de la Delegació Territorial a Talarn. La reunió serà a porta tancada però a l’inici es podran prendre imatges.
 
Un cop finalitzada, a les 11.00 hores aproximadament, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació a la Delegació Territorial.
 
Tot seguit, el vicepresident es desplaçarà a l’Ajuntament de Tremp (Pl. de la Creu, 1), on signarà el llibre d’honor i farà el primer recorregut oficial a l’exposició Francesc Macià a Tremp.
 
A continuació, 12.00 hores, Josep-Lluís Carod-Rovira inaugurarà la 45a Fira de Primavera de Tremp (Rambla Dr. Pearson).
 

09:45|.Delegació Territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran (C/ 13 Km 90,2) |Talarn (El Pallars Jussà)

Reunió de representants territorials de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. Quan acabi, a les 11.00 hores aproximadament, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació