El departament d'Acció Social lliura a Reus la Medalla Centenària a Candelaria Aranda

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El departament d'Acció Social lliura a Reus la Medalla Centenària a Candelaria Aranda

El director dels serveis territorials del Departament a Tarragona en farà el lliurament a la Residència de gent gran de Reus
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà demà dissabte la Medalla Centenària a María Candelaria Aranda Blayat. L’acte es farà a les 11.30 hores a la residència de gent gran de Reus.
 
L’homenatjada va néixer a Cartagena el 9 de maig de 1909. De petita, amb la seva família, es va traslladar a França on hi va viure fins el 1914 quan va anar a Barcelona. Va treballar de cosidora, es va casar i va tenir dos fills i una filla  En quedar-se vídua l’any 1971, va viure sola a casa seva fins que fa uns deu anys va anar a viure a casa la seva filla a Reus. El 2007 va ingressar a la Residència, on rep l’estimació de tothom pel seu caràcter afable i rialler.
 
En el mateix acte, també es lliurarà un ram de flors a les residents Esperança Fabra, de 102 anys, i Agripina Batllevell, de 101 anys, que en el seu dia ja van rebre la medalla centenària.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

11:30|.Residència de Gent Gran de Reus (av. Segle XX, s/n)|Reus (El Baix Camp)

El director dels serveis territorials del Departament d'Acció Social a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà demà la medalla centenària a Maria Candelaria Aranda, nascuda el 9 de maig de 1909.