El conseller d'Educació inaugura la Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya

query_builder   8 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugura la Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya

· El conseller Maragall també inaugurarà el CEIP Santa Anna del municipi de Castellvell del Camp i visitarà el CEIP Valldemur de Barberà de la Conca.
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, juntament amb l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez i el President del Consell Escolar de Catalunya, Pere Darder, inauguraran dissabte 9 de maig a les 9.00h la Jornada de Reflexió del Consell Escolar de Catalunya al Centre de Lectura de Reus.
 
A les 10.00h tindrà lloc una conferència a càrrec de l’exconseller d’educació Joan Manuel del Pozo, en el mateix centre.
 
Posteriorment, a les 11.45h, el conseller inaugurarà el CEIP Santa Anna, del municipi de Castellvell del Camp. Aquest centre té capacitat per 450 alumnes i 25 mestres. A la 13.00h visitarà el CEIP Valldemur, del municipi de Barberà de la Conca, amb capacitat per a 100 alumnes i on hi treballen 4 professors.

09:00|.Centre de Lectura de Reus (c. Major, 15)|Reus (Baix Camp)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, juntament amb l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i el president del Consell Escolar de Catalunya, Pere Darder, inauguraran la Jornada de Reflexió del Consell Escolar de Catalunya. Posteriorment, a les 11.45h, el conseller inaugurarà el CEIP Santa Anna, del municipi de Castellvell del Camp.  A les 13.00h visitarà el CEIP Valldemur, del municipi de Barberà de la Conca.