El Secretari per a la Immigració visita demà els serveis d'acollida de l'Ajuntament de Torelló

query_builder   9 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari per a la Immigració visita demà els serveis d'acollida de l'Ajuntament de Torelló

Al vespre intervindrà al Consell d'Alcaldes d'Osona per explicar el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d'acollida
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà dimecres els serveis d’acollida que promou l’Ajuntament de Torelló amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Mantindrà, alhora, una reunió amb l’alcalde Miquel Franch i diversos regidors.
 
Al vespre, Amorós intervindrà al Consell d’Alcaldes d’Osona, on explicarà les línies generals del Pacte Nacional per a la Immigració i del projecte de Llei d’acollida aprovat pel Consell Executiu la setmana passada.
 
Nota: l’Alcalde de Torelló i el Secretari per a la Immigració atendran els mitjans a les 16 hores a la seu de GESTIOMAT. El Consell d’Alcaldes d’Osona és obert a la premsa.

16:00|.GESTIOMAT (c. Enric Prat de la Riba, 17-19)|Torelló (Osona)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visitarà els serveis d'acollida de l'Ajuntament de Torelló. Posteriorment, a les 19.00 hores, intervindrà al Consell d'Alcaldes d'Osona a l'Edific El Sucre de Vic per explicar el Pacte Nacional per a la Immigració i el projecte de Llei d'acollida.