Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Girona

query_builder   10 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del pla Infocat als ajuntaments de les comarques de Girona

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores
 
·          En la reunió s’explicaran el funcionament del pla i les mesures de prevenció vinculades a un foc forestal
·          També hi participaran representants de Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra
 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, en col·laboració amb els serveis territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a les comarques de Girona, presentarà demà dijous 11 de juny, a les 11.00 hores, el Pla Especial d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya (Infocat), a tots els ajuntaments de les comarques d’aquesta demarcació.
 
La sessió es farà a l’Aula B de la Casa de Cultura de Girona, a la plaça de l’Hospital, 6. L’acte comptarà amb l’assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, i del director dels Serveis Territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Marc Vidal, entre d’altres. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores.
 
En la presentació també prendran part tècnics de cadascun dels organismes que participen en l’elaboració i execució del pla. Així doncs, l’acte comptarà amb la participació del cap de la Regió d’Emergències de Girona dels Bombers, Enric Cano; la sotscap de la Regió Policial de Girona, la intendent Alícia Muriana; i el cap de l’àrea regional del cos d’agents rurals, Ignasi Dalmases. Els ponents explicaran als representants municipals el funcionament del pla Infocat i les mesures de prevenció de les emergències causades en cas d’incendi forestal.
 
TEMA: Presentació Infocat als ajuntaments de Girona
DIA: 11 de juny de 2009
HORA: 10.45 hores, atenció als mitjans de comunicació
LLOC: Aula B de la Casa de Cultura, a la plaça de l’Hospital, 6 (Girona)
 
Cerdanyola del Vallès, 10 de juny de 2009
11.45  hores

15:00|.Aula B de la Casa de Cultura, a la plaça de l'Hospital, 6 (Girona)|Girona (El Gironès)