Llena presideix la inauguració dels Horts de Sant Benet

query_builder   10 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena presideix la inauguració dels Horts de Sant Benet

Amb aquest projecte es pretén fomentar la conservació i recuperació de varietats hortofructícoles tradicionals
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Bertran, presidirà demà, la inauguració dels Horts de Sant Benet.
 
Aquest projecte ha consistit en crear espais al recinte de Món Sant Benet per tal de dedicar-los a l’estudi i la recerca de varietats hortofructícola tradicionals. Els Horts de Sant Benet acolliran parcel·les demostratives i visitables, tant d’horta com de fruiters i conreus extensius. El projecte vol treballar la part didàctica i pedagògica de la tasca conservacionista, on els visitants, tant escolars com públic en general, puguin conèixer varietats hortofrutícoles recuperades però també pugui experimentar a través de tallers especialment dissenyats.
 
El projecte dels Horts de Sant Benet neix fruit de la col·laboració del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de l’empresa pública Regsa, que s’ha ocupat del disseny dels horts, l’Ajuntament de Sant Fruitós, Caixa Manresa i la Fundació Alícia.
 
En finalitzar la inauguració, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració dels Horts de Sant Benet
DIA:
Dijous, 11 de juny de 2009
HORA:
10: 30 hores
LLOC:
Hotel Món
Camí de Sant Benet s/n
Sant fruitós de Bages
 
 
10 de juny de 2009

10:30|.Hotel Món (Camí de Sant Benet, s/n)|Sant Fruitós de Bages (El Bages)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presideix la inauguració dels Horts de Sant Benet.