El conseller Llena presideix una missió inversa del sector carni rus

query_builder   11 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena presideix una missió inversa del sector carni rus

Prèviament, inaugurarà la millora del camí d'Artesa de Lleida als Alamús
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat dels directors generals d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), Fernando Bienert, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presideix demà, a partir de les 13:30 hores, a Lleida, una reunió i dinar de treball amb importadors carnis russos, representants d’empreses catalanes, i organitzacions professionals, en el marc d’una missió inversa, organitzada per PRODECA.  La trobada de demà també comptarà amb la presència del cònsol de Rússia a Barcelona, Ígor Akhanov.
 
Els mitjans de comunicació podran escoltar les diferents intervencions que tinguin lloc en el decurs de la trobada, que se celebrarà a porta oberta a la seu principal del DAR a Lleida. En acabar, el titular del DAR atendrà als mitjans, que també podran parlar amb un portaveu de les dues delegacions empresarials per fer un balanç de la reunió.
 
Prèviament, Llena, acompanyat de Joan Gòdia, inaugurarà, a partir de les 11:00 hores, la millora del camí d’Artesa de Lleida als Alamús (N-240). El lloc de trobada serà l’ajuntament dels Alamús.
 
Finalment, el conseller, acompanyat de Gòdia, presidirà, a les 21:45 hores, a Agramunt, la festa patronal del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida (GCOLL).
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del camí d’Artesa de Lleida als Alamús (N-240)
DIA:
Divendres, 11 de juny de 2009
HORA:
11:00 hores
LLOC:
Ajuntament
Plaça de la Creu, 2.
Els Alamús
ACTE:
HORA:
LLOC:
Missió inversa d’importadors carnis de Rússia
13:30 hores
Seu principal del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
ACTE:
HORA:
LLOC:
Festa patronal del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida
21:45 hores
Restaurant Blanc i Negre
Carretera d’Agramunt a Cervera (L-303), quilòmetre19,100
Agramunt
 
11 de juny de 2009

13:30|.Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (c. Camp de Mart, 35)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà una reunió i un dinar de treball amb importadors carnis russos, representants d’empreses catalanes, i organitzacions professionals, en el marc d’una missió inversa, organitzada per PRODECA. Prèviament,  a partir de les 1.:00 hores, inaugurarà el camí d’Artesa de Lleida als Alamús (N-240) i, a les 21.45 hores, presidirà, a Agramunt, la festa patronal del Gremi de Constructors de les Terres de Lleida (GCOLL).