Anna Pruna assisteix al IV Dia de les Seleccions Catalanes

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Anna Pruna assisteix al IV Dia de les Seleccions Catalanes

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, assistirà demà a Mataró al IV Dia de les Seleccions Catalanes.
A la Diada, també estaran presents, entre d’altres, el president del Parlament, Ernest Benach; el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò; el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, i el regidor d'esports de l'Ajuntament de Mataró, Ivan Pera.
 
Durant la gran festa de l’esport català es jugaran 6 partits internacionals de les seleccions catalanes: el Catalunya-Egipte d'handbol, el Catalunya-Austràlia de waterpolo, dos de volei platja (Catalunya-Cuba, en categoria masculina, i Catalunya-Anglaterra, en femenina), el d'icestock (triangular Catalunya-Colòmbia-Àustria) i el de tennis taula (Catalunya-País de Gal·les). També hi haurà exhibicions de trial, concerts i activitats lúdico-esportives al llarg de tota la jornada.
 
La secretària general de l’Esport assistirà als partits de les seleccions catalanes de waterpolo (11 h) i d’handbol (12.30 h) i visitarà la resta d’instal·lacions, com el Parc Central Nou, en què es faran un gran nombre d’activitats esportives.

11:00|.Centre Natació Mataró (Passeig del Callao, s/n)|Mataró (El Maresme)

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, assistirà al IV Dia de les Seleccions Catalanes.